масажер

Отстранувањето на брчките околу очите од оригиналниот фабрички BI09 на BC може да помогне во бришењето на торбичката за очи

BI09 Превртувајќи ја староста на очните мускули, 10 минути секој ден елиминирајте ги очите на пандата ослободите од заморот на очите.Приспособувањето на 2 различни режими ви нуди нега на очите.Долго траење на батеријата брзо и лесно за полнење.Земја на производство: Гуангдонг, Кина Мин. Количина за нарачка: 3000/парчиња Способност за набавка: 5000...

Оригинален фабрички PM11 масажер за грб BC 4 во 1 комбинација со база на далечински управувач

Комбиниран масажер PM 11 4 во 1 комбинација, со безжичен далечински управувач 4 режими, пренослив преносен пренос со 9 брзини со автоматско исклучување на базата за полнење за 15 минути полнење од тип C.Земја на производство: Гуангдонг, Кина Мин. Количина на нарачка: 3000/парчиња Способност за набавка: 50000 Парче/парчиња месечно

Оригинален фабрички BC BI05 инструмент за длабинско чистење со вибрации EMS за зацврстување на кожата

BI05 магнетно-термичката деривација за чиста и осветлена кожа е почиста од вертикалните вибрации за рачно чистење кои помагаат за подобра апсорпција.Земја на производство: Гуангдонг, Кина Мин. Количина на нарачка: 3000/парчиња Способност за набавка: 50000 Парче/парчиња месечно

BC оригинален фабрички BI01 алатка за масажа на лице EMS уред за подигнување и затегнување

BI01 EMS микро-тековната фреквенција се инфилтрира во субмускулниот слој преносливиот транспортер може лесно да се користи дома со осветлување и подигнување расте и ја подобрува досадната, сува кожа.Земја на производство: Гуангдонг, Кина Мин. Количина на нарачка: 3000/парчиња Способност за набавка: 50000 Парче/парчиња месечно

BC оригинален фабрички пренослив пиштол за масажа PM19 со капацитет од 2000 mAh

Мини дизајн пиштол за фасција, замор со едно копче за ослободување со три различни брзини вибрации може да ги достигне вашите барања, достапни две бои.● PM19 е алатка за обновување, многу е лесна за употреба и добра за ублажување на болки во мускулите и хронична болка.Дизајниран да ви помогне да се загреете и закрепнете од тренинзите...

Оригинален фабрички PM21 пиштол за виткање табла п.н.е., приватен модел за добредојде ОЕМ услуга

Флексибилната функција за пиштол за масажа со виткање со најнов дизајн може врз основа на вашите барања да се промени во три различни типови ротирачки 90 степени.