Топ 10

на кинески камени машини

банер4
банер9
банер8

ПроизводКатегории

Квалитетот на прво место е целта на нашата компанија, компанијата формираше професионален оддел за контрола на квалитетот, опремен со меѓународна напредна опрема за мерење за тестирање, строг процес на тестирање, од набавка на суровини до складиште за готови производи.

Компанијатасилата

Lingluo Tech се наоѓа во „Камениот град на Кина“ - Кина, Шуиту, зафаќа површина од околу 60 хектари, со повеќе од 20.000 квадратни метри модерни стандардни постројки и повеќе од 4000 квадратни метри од административната зграда, е истражување и развој, производство , продажба и сервис во еден од производителите на опрема за производство на камен.Акумулираното огромно искуство, извонредната технологија и сеопфатните услуги на нулта далечина гарантираат дека компанијата стекна добра репутација на пазарот.

нашитепроект

Ориентиран кон луѓето, Квалитет за опстанок, Да се ​​победи со извонредност, Нов план за фино Повеќе од 20 години богато искуство, извонредна технологија и сеопфатни услуги на нулта далечина гарантираат дека компанијата стекнува добра репутација на пазарот.

Професионален технички инженер посветен да ве води

Според вашите реални потреби, изберете ги најразумните севкупни процедури за дизајн и планирање