Top 10

e makinerisë kineze të gurit

banderolë4
banderola9
banderolë8

ProduktKategoritë

Cilësia e para është qëllimi i kompanisë sonë, kompania ngriti një departament profesional të kontrollit të cilësisë, i pajisur me pajisje matëse të avancuara ndërkombëtare të testimit, proces të rreptë testimi, nga blerja e lëndës së parë deri te magazina e produktit të përfunduar.

Kompaniaforcë

Lingluo Tech ndodhet në "qytetin e gurtë të Kinës" - Kinë, Shuitou, zë një sipërfaqe prej rreth 60 hektarësh, me më shumë se 20,000 metra katrorë impiante standarde moderne dhe më shumë se 4000 metra katrorë të ndërtesës së administratës, është një kërkim dhe zhvillim, prodhim. , shitje dhe shërbim në një nga prodhuesit e pajisjeve të prodhimit të gurit.Akumulimi i një pasurie të përvojës, teknologjia e shkëlqyer dhe shërbimet e gjithanshme me distanca zero sigurojnë që kompania të fitojë reputacion të mirë në treg.

tonëprojekti

I orientuar nga njerëzit, Cilësi për mbijetesë, Për të fituar me përsosmëri, Një plan i ri për të shkëlqyer Më shumë se 20 vjet përvojë të pasur, teknologji e shkëlqyer dhe shërbime të gjithanshme në distancë zero, sigurojnë që kompania të fitojë reputacion të mirë në treg.

Inxhinier teknik profesionist i përkushtuar për t'ju udhëhequr

Sipas nevojave tuaja aktuale, zgjidhni procedurat e përgjithshme më të arsyeshme të projektimit dhe planifikimit