Materialet konsumuese biologjike

Këshilla automatike për tubimin e stacionit të punës

Maja përçuese LuoRon janë bërë nga polipropileni përçues i klasës mjekësore (PP), dhe maja ka përçueshmëri.Maja përçuese mund të zbulojë nivelin e lëngut pasi përputhet me stacionin e punës të transferimit automatik të lëngjeve, gjë që e bën mostrën automatike që shton më inteligjente dhe më të saktë...

Këshilla për pipetat me përshtatje universale pa filtër, këshilla për tuba

Majat e pipetave me përshtatje universale LuoRon janë krijuar për të siguruar një përshtatje të besueshme për shumicën e markave kryesore të pipetave, majat e pipetave janë bërë nga polipropileni i importuar i klasës mjekësore (PP).Të gjitha materialet harxhuese Pipet Tips prodhohen automatikisht nga punëtoria e avancuar e pastrimit të klasës 100000.Ka një injeksion të maturuar...

Tuba standarde centrifuge PP 15ml 50ml

Tubat e centrifugës përdoren për të përmbajtur lëngje, të cilat e ndan mostrën në përbërësit e saj duke e rrotulluar me shpejtësi rreth një boshti fiks. Shumica e tubave të centrifugës kanë funde konike, të cilat ndihmojnë në mbledhjen e çdo pjese të ngurtë ose më të rëndë të kampionit që centrifugohet.Tubat e centrifugës duhet gjithashtu të jenë në gjendje të ...

Tuba Micro Centrifuge 0.6ml 1.5ml 2ml 5ml

Materiali harxhues laboratorik, një tub i vogël centrifugal, i njohur gjithashtu si tubi EP, përdoret me mikro centrifugë për ndarjen e reagentëve gjurmë, duke ofruar një mjet të ri për eksperimentet e mikromanipulimit të biologjisë molekulare. Për mostra falas ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

Ena e kulturës së qelizave, enë Petri

Një pjatë Petri është një pjatë laboratorike që përdoret për kulturë mikrobike ose qelizore.Ai përbëhet nga një fund i sheshtë në formë disku dhe një kapak.Zakonisht është bërë prej qelqi ose plastike.Materialet e pjatës Petri në thelb ndahen në dy kategori, kryesisht plastike dhe xhami, qelqi mund të përdoret për materiale bimore, mikro...

Kompleti RT QPCR i Cell Direct—SYBR GREEN I

◮E thjeshtë dhe efektive: me teknologjinë Cell Direct RT, mostrat e ARN-së mund të merren në vetëm 7 minuta.◮Kërkesa e mostrës është e vogël, deri në 10 qeliza mund të testohen.◮Përdorueshmëri e lartë: mund të zbulojë shpejt ARN në qelizat e kultivuara në pllaka 384, 96, 24, 12, 6 pusesh.◮ Goma e ADN-së mund të rikthehet shpejt...

Kompleti i izolimit total të ARN-së së Kafshëve

Nuk ka nevojë të shqetësoheni për degradimin e ARN-së.I gjithë sistemi është pa RNase Hiqni efektivisht ADN-në duke përdorur kolonën e pastrimit të ADN-së Hiqni ADN-në pa shtuar DNase E thjeshtë—të gjitha operacionet përfundojnë në temperaturën e dhomës Shpejt—operimi mund të përfundojë në 30 minuta I sigurt—nuk përdoret reagent organik...

Pllakë e nxehtë, LED, LCD pllakë dixhitale

Karakteristikat• Ekrani LED tregon temperaturën• Maks.temperatura deri në 550°C• Qarqe të veçanta sigurie me temperaturë fikse sigurie prej 580°C• Kontrolli i jashtëm i temperaturës është i mundur duke lidhur sensorin e temperaturës (PT 1000) me një saktësi në ±0,5°C• Pllaka e punës prej qelqi qeramike ofron një kontroll të shkëlqyer. ..

Shishe me rul me qeliza 2L&5L

Shishja me rul me qeliza 2L&5L është një lloj kontejneri i disponueshëm që mund të plotësojë kërkesat e prodhimit në shkallë të gjerë të qelizave dhe indeve, dhe përdoret gjerësisht në kulturën e qelizave të kafshëve dhe bimëve, baktereve, viruseve etj. 2L&5L TC të trajtuara dhe jo -Shishe me rrotull me qeliza të trajtuara me TC Të reja ...

Balonë Erlenmeyer me efikasitet të lartë 3L,5L

Balonat e tundjes 3L & 5L Erlenmeyer miratojnë procesin e formimit me një hap të avancuar ISB (Injeksion, injeksion, fryrje), material PETG i klasës USP VI ose material PC pa BPA, me konsistencë të mirë produkti, pa pirogjen dhe përbërës me origjinë shtazore.Mund të përdoret me një tundës kulture me kapacitet të madh.Eshte...