Биолошки потрошен материјал

Совети за автоматска пипета на работната станица

Проводните врвови на LuoRon се направени од медицински проводен полипропилен (PP), а врвот има спроводливост.Проводниот врв може да го открие нивото на течноста откако ќе се совпадне со специфичната работна станица за автоматско пренесување течност, што го прави автоматскиот примерок додавајќи поинтелигентен и попрецизен...

Универзални совети за пипети без филтер, совети за пипети

Врвовите за универзални пипети LuoRon се дизајнирани да обезбедат сигурно вклопување за повеќето големи марки пипети, врвовите за пипети се направени од увезен полипропилен од медицински квалитет (PP).Сите потрошни материјали Pipet Tips се произведуваат автоматски од напредна работилница за прочистување од 100000 степени.Има зрело инјектирање...

Стандардна PP центрифуга цевки 15ml 50ml

Цевките за центрифугирање се користат за да содржат течности, кои го раздвојуваат примерокот во неговите компоненти со брзо ротирање околу фиксна оска. Повеќето цевки од центрифугата имаат конусно дно, кое помага да се соберат сите цврсти или потешки делови од примерокот што се центрифугира.Цевките за центрифугирање исто така мора да бидат способни да ...

Цевки за микро центрифуга 0,6ml 1,5ml 2ml 5ml

Лабораториски потрошен материјал, мала центрифугална цевка, позната и како EP цевка, се користи со микро центрифуга за одвојување на реагенси во трагови, обезбедувајќи нова алатка за експерименти за микроманипулација со молекуларна биологија. За бесплатни примероци ве молиме слободно контактирајте со нас.

Сад за клеточна култура, Петри чинија

Петриј е лабораториски сад кој се користи за микробна или клеточна култура.Се состои од рамно дно во форма на диск и капак.Обично е направен од стакло или пластика.Материјалите за садови за петри во основа се поделени во две категории, главно пластика и стакло, стаклото може да се користи за растителни материјали, микро...

Cell Direct RT QPCR комплет — SYBR GREEN I

◮Едноставно и ефективно: со Cell Direct RT технологијата, примероците од РНК може да се добијат за само 7 минути.◮Побарувачката за примерок е мала, може да се тестираат дури 10 клетки.◮Висока пропусност: може брзо да открие РНК во клетките култивирани во плочи со 384, 96, 24, 12, 6 бунари.◮ Бришачот за ДНК може брзо повторно да...

Комплет за изолација на тотална РНК на животните

Нема потреба да се грижите за деградацијата на РНК.Целиот систем е без RNase Ефикасно отстранете ја ДНК со помош на колона за чистење на ДНК Отстранете ја ДНК без додавање DNase Едноставно - сите операции се завршуваат на собна температура Брзо - операцијата може да се заврши за 30 минути Безбедно - не се користи органски реагенс...

Грејна плоча, LED, LCD дигитална плоча за готвење

Карактеристики• LED екран покажува температура• Макс.температура до 550°C• Одделни безбедносни кола со фиксна безбедносна температура од 580°C• Надворешната контрола на температурата е можна со поврзување на сензорот за температура (PT 1000) со точност на ±0,5°C• Стаклена керамичка работна плоча обезбедува одлична che. ..

2L & 5L мобилни ролери шишиња

2L&5L Cell Roller шишето е еден вид контејнер за еднократна употреба што може да ги исполни барањата за големо производство на клетки и ткива, а широко се користи во културата на животински и растителни клетки, бактерии, вируси и така натаму. 2L&5L TC третирани и не -ТЦ обработени клеточни шишиња со ролери Нови ...

Ерленмаерска колба со висока ефикасност од 3L,5L

Ерленмаерските колби за тресење 3L и 5L прифаќаат напреден процес на обликување во еден чекор ISB (вбризгување, вдлабнување, дување), USP VI одделение PETG материјал или материјал за компјутер без BPA, со добра конзистентност на производот, без пироген и состојки од животинско потекло.Може да се користи со шејкер за култура со голем капацитет.Е...