Rrjetë teli Gable

Rrjetë gjashtëkëndore Gabion për Murin e Lumit

Gabionët janë bërë nga rrjetë teli të endura prej çeliku të galvanizuar rëndë, të dyfishtë të përdredhur. Materiali i galvanizuar, i veshur me pvc Përmasat popullore2.7/ 3.4/ 2.2 mm 8x10cm 2x1x1m2.2/ 2.7/ 2.2mm 6x8cm 2x1x0.

Gabione me tela gjashtëkëndore Galfan Veshje për mur mbajtës

Kutia e gabionit e quajtur edhe shporta e gabionit, është endur nga rezistenca ndaj korrozionit, forca e lartë dhe duktiliteti i mirë teli i galvanizuar ose teli i veshjes PVC përmes mekanikës.Materiali i telit mund të jetë tela zink-5% aliazh alumini (galfan), tela çeliku me karbon të ulët, tela çeliku inox ose tela hekuri.

Rrjetë teli me gabion të galvanizuar nga fabrika për mur mbajtës me gabion prej guri

Kutitë e gabionit mund të furnizohen në gjatësi, gjerësi dhe lartësi të ndryshme.Për të forcuar kutitë, të gjitha skajet e strukturës duhet të ndahen me tel me diametër më të madh.: