Fruta

luleshtrydhe

Strawberry e freskët është nga Linyi City me cilësi të lartë dhe shije unike.

Portokalli mandarin i dehidratuar

Portokallet mandarine kanë një numër të ulët kalori dhe një numër të madh mineralesh, lëndësh ushqyese dhe vitaminash.