Sensori

PER Cummins Cross Nr.5WK96754B OE Nr.4326867

Sensori i oksidit të azotit (NOx) të naftës për :Cummins Cross No.:5WK96754B OE Nr.:4326867 Tensioni:24V Priza:Square-4 Plug

Diodë e rikuperimit të shpejtë SMF/SMA/SMB/SMC me cilësi të lartë

Paketa e produktit: SMF/SMA/SMB/SMC Dioda e rikuperimit të shpejtë SMF/SMA/SMB/SMC është një lloj diode gjysmëpërçuese me numër karakteristik të kalimit dhe kohë të shkurtër rikuperimi të kundërt.Përdoret kryesisht në furnizimin me energji komutuese, modulatorin e gjerësisë së pulsit PWM, konvertuesin e frekuencës dhe qarqe të tjera elektronike.

Rregullatori i Tensionit 13810600

Paketa e produktit: SMF/SMA/SMB/SMC Dioda e rikuperimit të shpejtë SMF/SMA/SMB/SMC është një lloj diode gjysmëpërçuese me numër karakteristik të kalimit dhe kohë të shkurtër rikuperimi të kundërt.Përdoret kryesisht në furnizimin me energji komutuese, modulatorin e gjerësisë së pulsit PWM, konvertuesin e frekuencës dhe qarqe të tjera elektronike.