Сензор

ЗА Cummins Cross бр.5WK96754B OE бр.4326867

Сензор за дизел азот оксид (NOx) за :Cummins Cross No.:5WK96754B OE No.:4326867 Напон:24V приклучок:Square-4 Plug

Диода за брзо обновување SMF/SMA/SMB/SMC со висок квалитет

Пакет производ: SMF/SMA/SMB/SMC Диода за брзо обновување SMF/SMA/SMB/SMC е еден вид полупроводничка диода со карактеристичен број на префрлување и кратко време за враќање назад.Главно се користи во прекинувачки напојување, PWM модулатор на ширина на пулсот, конвертор на фреквенција и други електронски кола....

Регулатор на напон 13810600

Пакет производ: SMF/SMA/SMB/SMC Диода за брзо обновување SMF/SMA/SMB/SMC е еден вид полупроводничка диода со карактеристичен број на префрлување и кратко време за враќање назад.Главно се користи во прекинувачки напојување, PWM модулатор на ширина на пулсот, конвертор на фреквенција и други електронски кола....