Shtypja hidraulike

Presë hidraulike 2000T SMC për rezervuarët e ujit FRP

H Frame SMC Hydraulic Press është projektuar kryesisht për kullën e ftohjes SMC.Sistemi servo, saktësi e lartë dhe stabilitet i mirë!

Makinë për shtypje hidraulike 1000T SMC

Makinë formuese SMC 1000 ton për prodhimin e mbulesave të kullave ftohëse.

Korniza H 4000 ton Makinë shtypëse me tërheqje të thellë metalike për pllakë metalike të trashë

Presioni i thellë i tërheqjes me pllaka të trashë metalike, i quajtur edhe shtypi për formimin e metaleve, presa për tërheqje të thellë hidraulike.

Makinë shtypëse hidraulike me tërheqje të thellë metalike 4 kolone 3500 ton për fletë metalike

Presioni i thellë i tërheqjes së pllakës së trashë metalike i quajtur edhe shtypi i formimit të metaleve, shtypi i tërheqjes së thellë hidraulike, përdoret gjerësisht për vizatim të thellë metalik, vulosje.

Makinë për shtypje hidraulike 1000T SMC

Makinë formuese SMC 1000 ton për prodhimin e mbulesave të kullave ftohëse.Numri i artikullit:YZ71 Pagesa:T/T,L/C Origjina e produktit:Kinë Ngjyra:Sipas Kërkesës së Klientit Porti i Transportit:Port Chongqing, Porti i Shangait Minimumi Porosi:1 Cakto Kohën e Prezantimit: Rreth 3 Mu...