enë gatimi

Tavën me vezë jongjitëse me omletë japoneze Tamagoyaki për tigan me vezë drejtkëndëshe

Tava japoneze Tamagoyaki Nr. artikulli: Materiali i tiganit japonez Tamagoyaki Material gizë Madhësia e detajuar: Pesha: 1.3 kg, Gjatësia: 18cm, Gjerësia: 15cm, Gjatësia totale me dorezë: 37.5cm, Gjatësia e Dorezës: 19cm Paketa brenda në Kuti me një dhe më pas disa copa në një karton master De...

Tepsi me grila me dy veshë me skarë Veshje jongjitëse Tepsi BBQ e kthyeshme

Madhësia:26cm Ngjyra:kuqe e zezë ose kërkesa e klientit Materiali: Gize Lartë:3cm Forma: e rrumbullakët