прибор за готвење

Јапонска тава за омлет Нелеплива Тамагојаки со јајца Правоаголна тава за пржење јајца

Јапонска тава Тамагојаки Бр. на производот: Материјал за тава за пржење јапонски тамагојаки леано железо Детална големина: Тежина: 1,3 кг, должина: 18 см, ширина: 15 см, вкупна должина со рачка: 37,5 см, должина на рачката: 19 см Пакет во кутија со парче а потоа неколку парчиња во главен картон Де...

Леано железо со две уши скара тава Нелеплива облога Реверзибилна тава за скара

Големина:26cm Боја:црвена и црна или барање на клиент Материјал: Леано железо Висока:3cm Облик: круг