Komponentët Hidraulikë

Njësia e Energjisë Hidraulike e Kinës e projektuar mirë për ngritjen me gërshërë

Kjo njësi energjie përdor valvul kontrolli me dy drejtime pa rrjedhje për të realizuar izolimin e plotë të dy linjave.I bën këto dy linja krejtësisht të pavarura në veprimin e ngritjes dhe rënies.Është fuqia hidraulike ideale për sistemin e një ngritjeje me shumë cilindra.Kjo njësi energjetike përdoret gjerësisht në primare dhe sekondare...

OEM/ODM Fabrika e Kinës Spërkatës me energji elektrike Pompë spërkatës me mjegull me motor të motorizuar për bujqësi

Këto pompa mund të përdoren në sistemet hidraulike të buldozerit, ngarkuesit, vinçit dhe makinerive të tjera të ndërtimit.

Çmimi super më i ulët Kina Ngarkues të vegjël Motor hidraulik Danfoss Eaton White M+S Motori Gerotor Orbit

Motorët me ingranazhe cikloide konvertojnë energjinë hidraulike (presionin, rrjedhjen e vajit) në energji mekanike (çift rrotullues, shpejtësi).Motorët me ingranazhe cikloidale funksionojnë në parimin e një ingranazhi të brendshëm (rotori) që rrotullohet brenda një ingranazhi të jashtëm fiks (statorit).Ingranazhi i brendshëm transmeton çift rrotullues të gjeneruar nga aplikimi...

Çmimi special për valvulën e kontrollit të rrjedhës me shumë drejtime në Kinë Dls50-L15e

Valvula e seksionit të porositur është një valvul me tre seksione, presioni i vendosjes së valvulës së lehtësimit të hyrjes është 210 bar, nuk ka portë kthimi në pjesën fundore. Seksioni i parë ka dy valvula lehtësuese të ngarkesës në portat B të saj.Seksioni drejtohet nga teli.Funksioni i bobinës është i tipit "O".Rrjedha e dëshiruar për 30 ...