Хидраулични компоненти

Добро дизајнирана кинеска хидраулична единица за подигање со ножици

Оваа енергетска единица користи двонасочен проверен вентил без истекување за да ја реализира целосната изолација на две линии.Тоа ги прави овие две линии целосно независни во дејството на кревање и паѓање.Тоа е идеална хидраулична моќност за повеќецилиндричен систем со едно подигање.Оваа енергетска единица широко се користи во примарните и секундарните...

OEM/ODM Factory China Power распрскувач Пумпа за распрскување со моторизирана магла вентилатор за земјоделство

Овие пумпи може да се користат во хидрауличните системи на булдожер, натоварувач, кран и други градежни машини.

Супер најниска цена Кина Мали натоварувачи Хидрауличен мотор Danfoss Eaton White M+S Orbit Motor Gerotor Motor

Моторите со циклоиден менувач ја претвораат хидрауличната енергија (притисок, проток на масло) во механичка енергија (вртежен момент, брзина).Моторите со циклоиден запчаник работат на принцип на внатрешен запчаник (ротор) кој ротира во фиксен надворешен запчаник (статор).Внатрешната брзина го пренесува вртежниот момент генериран од примената...

Специјална цена за Кина повеќенасочен вентил за контрола на протокот Dls50-L15e

Нарачаниот пресечен вентил е вентил со три пресеци, притисокот за поставување на влезниот вентил за ослободување е 210 bar, нема повратна порта на крајниот дел. првиот дел има два вентили за ослободување на оптоварувањето на неговите порти Б.Делот се вози со жица.Функцијата на макара е од типот „О“.Посакуваниот проток за 30 ...